Reduktivt er kulminationen på mange års intenst arbejde i restaurationsbranchen, med naturvin som det evige fokuspunkt. En stræben efter at gøre op med normerne, samtidig med at vi faktisk står ved det og gør det helhjertet. 

Vi har drukket os vores vej igennem uanede mængder af vin. Nogle vil mene det er for meget, men vi mener det er lige tilpas. For os er det ret simpelt; det vin som vi godt kan lide, er også det vin som vi sælger. Alt andet ville jo være underligt. 

Fællesnævneren for al vinen er, at vi har at gøre med små, omend mindre vinbønder, som alle har naturlighed, personlighed og medmenneskelighed som fortegn for alt de foretager sig. Det får tingene til at give meget mere mening, hvis du spørger os. 

Dialog og forståelse er en afgørende faktor, for at kunne arbejde med denne form for vin. Derfor er det for os utrolig vigtigt at kunne møde vores kunder i øjenhøjde, så vi sammen kan finde frem til noget der kan hæve promillen og humøret. At se hinanden i øjnene på en webshop, kan være en anelse kompliceret. Derfor er det vigtigt for os at sige, at I altid er velkommen til at ringe os op eller sende en mail, hvis I skulle have spørgsmål og/eller ønsker. 

Små bønder laver små mængder, og det kan jo til tider forårsage en smule frustration. Ikke desto mindre, så er det altså virkeligheden. Du vil derfor kunne opleve, at vi fra tid til anden vil have begrænsede mængder af forskellige vine. Står du og jagter en helt bestemt vin, til en helt bestemt anledning, så lad os vide det. Vi vil gøre hvad vi kan, for at skaffe det. 

Naturvin er mange ting, og kan hurtigt få en forkert klang. Vil ud ud af en tangent, eller blot blive i din comfort-zone tilført en anelse kan , så er begge dele påskønnet hos os. 

Alt dette og meget mere ligger til grunde for, at du hos os kan få en helhjertet oplevelse, med alt det bedste fra naturvinens verden. Om det er i butikken, eller på webshoppen. 

Vi er her af en årsag...